Webáruház  2117 Isaszeg, Rákóczi u. 81/A e-mail:info@gumifutar.hu Tel.:  +36 20 342 6836
  Főoldal Kapcsolat Vásárlás info Kosár Megrendelés Adatvédelem

Yokohama GEOLANDAR A/T-S G012 gumi mintázat

A durva terep kelti életre a GEOLANDAR A/T-S-t. A YOKOHAMA versenyképes, terepre tervezett “igáslova” terepjárók részére. Mégis, ha a civilizáció is csábító, az abroncs eléggé kifinomult, hogy bizonyítsa rendkívüli képességeit. A GEOLANDAR A/T-S egy abroncs, amely két világban is otthon van.

Felhasználási körök: SUV, 4x4

Előnyök:
     Kivételes tapadás terepen
     Komfort és alacsony zajkibocsátás közúton
     A tartós futófelületi kialakítás minimalizálja az egyenetlen kopás esélyét.
     Gyári elsőszerelésű változat is elérhető
 
Technológia:
 
Több lépcsős mintázati blokk kialakítás
 
A több lépcsős (“Multi-Step”) belső mintázati blokk kialakítás része az A/T-S abroncs kapaszkodási tulajdonságának. Extra ellenálló képessége jobb mozgékonyságot biztosít aszfalton, és javítja az abroncs öntisztulását, irányíthatóságát terepen. A blokkok döntött vezető bordázata jelentősen csökkenti a nemkívánatos gördülési zajokat, valamint az egyenetlen abroncskopásokat.
 
5 futófelületi blokk terület
 
5 futófelületi blokk terület A gondosan tervezett mintázati szakaszok minimalizálják a gördülési zajokat, amitől kifejezetten kedvező az utastérben a vezetőnek és utasnak egyaránt. Továbbá optimalizáltuk az egyes mintázati blokk terhelésének eloszlását az egyenletes kopás érdekében.
 
3 dimenziós lamellák
 
Az innovatív nagy felület mély piramis alakú cikkcakk lamelláinak kulcsfontosságú szerepe van a blokk merevség megtartásában. Csökkenti a blokkok deformációját, javítva a fékezési és irányíthatósági tulajdonságokat. Csökken az egyenetlen kopás és megnő a futásteljesítmény. A lamellák vízkiszorító kialakítása egyidejűleg kitűnő tapadást biztosít, még csúszós aszfalton is.
 
Erősített oldalfal védelem
 
A GEOLANDAR A/T-S oldalfalára ellenálló blokkokat terveztek a sérülések elkerülése érdekében. Ezek a kiemelkedések nem csak megóvják az abroncsot a kiszakadástól és kidörzsölődéstől, de a nehéz mély terepen javítják a kapaszkodóképességet.
 
Négy mély egyenes csatorna
 
Az A/T-S mintázat elsődlegesen négy mély egyenes mintázati árokra épül. Ezek lényeges szerkezeti elemek, amelyek alapvetően hatékonyak a vízkiszorításban, elengedhetetlenek az anti-aquaplaning képességhez, növelve a tapadást, javítva a kezelhetőséget nedves úton.
 
Keverék és szerkezet
 
Figyelemmel kísérve a kitartó világkörüli terepen és aszfalton végzett vizsgálatokat, a YOKOHAMA egy olyan keveréket készített, amely a kitűnő szerkezeti kialakítással kategóriájának vezetőjévé tette az A/T-S-t. A GEOLANDAR A/T-S ellenálló, kitartó és könyörtelen, bármilyen tereppel megbirkózik.

Yokohama GEOLANDAR A/T-S G012 gumi méretek

Gumiabroncs márkák
ApolloBarumBFGoodrichBridgestoneContinentalDebicaDunlopFalkenFirestoneFuldaGitiGoodyearGT RadialHaidaHankookKingstarKleberKormoranKumhoLaufennMatadorMichelinMimervaMitasNankangNexenNokianOROSZPassagePirelliRikenRoyal BlackSailunSebringSemperitSportivaTaurusToyoTracmaxUniroyalVredesteinYokohama

Felni márkák
Carmani
Tisztelt Látogató!
Rendszerünk a megbízható adminisztráció érdekében cookie-t rögzít az Ön gépén. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tekinheti meg

Feltételezzük, ha tovább lép oldalunkon ezeket elfogadta.